4. Informationskanaler

uppdaterad: 19.01.2020 19.25

Föreningens har en egen domain och hemsidan finns på www.vis.fi och den officiella epostadressen är info@vis.fi

Föreningen har under flera år haft ambitionen att utvecklas till ett varumärke i den finländska idrottsvärlden,. Vi vill gärna ses som en seriös förening, som kan ge ett mervärde till presumtiva samarbetspartners. Detta är en sektor som fortfarande kräver arbete och aktiva insatser. Lättast att ge synlighet är via våra större tävlingsarrangemang, men även via direkta sponsoravtal med våra idrottare. Företag kan ingå samarbetsavtal med oss där vi ordnar aktivitetsdagar för personalen mot ett verksamhetsbidrag.

Friidrotten är aktiv på social media på Facebook och Instagram, där vi löpande postar olika händelser. VIS på cykel använder Nimenhuuto som marknadsförings- och kommunikationskanal med sökordet "VIS PÅ CYKEL". Via hemsidan www.vis.fi informerar föreningen om alla sektioners verksamhet. Hemsidan håller på att förnyas och kommer att publiceras i årsskiftet 2019-20.

Föreningen har två Facebook-sidor, en mera allmän och en riktad för friidrottsskolan. Den senare har blivit allt mera aktiv. För de äldre idrottarna finns en Instagram-site där vi strävar till att aktivt marknadsföra föreningens tävlingsfriidrott.

VIS Friidrott på Facebook

VIS Friidrottsskola på Facebook