Nyheter: Föreningen

11.02.2020
Funktionärer till Vasa Elektriska Games 15.3 & Stafettkarnevalen sökes

Hej allihopa!

VIS kommer att anordna Vasa Elektriska Games sö den 15.3 i Botniahallen och vi behöver funktionärer till den tävlingen. All hjälp behövs och vi hittar säkert en passlig plats åt allihopa. Meddela Inger Nabb--> inger.nabb@edu.vaasa.fi

Vi behöver också mera funktionärer till Stafettkarnevalen 22-23.5 här i Vasa. Anmäl er som funktionärer--> HÄR

Om ni är intresserade av kioskförsäljningen i Stafettkarnevalen bör ni kontakta Inger personligen.

25.01.2020
Vasa Idrottssällskap årets finlandssvenska förening 2019

På den TV-sända finlandssvenska idrottsgalan i Finlandiahuset lördagen den 25 januari utsågs VIS till årets finlandssvenska förening! I prismotiveringen betonades vår mångsidighet och mångfald. Föreningen aktiverar såväl barn, ungdomar och vuxna inom flera idrottsformer, och föreningen tar med låg tröskel emot aktiva idrottare och motionärer, oberoende av bakgrund. På galan togs priset emot av de unga friidrottarna Lycke Karlsson och Kabongu Tshibangu, tillsammans med styrelseledamoten och cykelsektionens ordförande Mikael Snellman och Charlotta Karlsson, långvarig eldsjäl i föreningen. VIS tackar ödmjukt för utmärkelsen , och siktar på att bli en ännu bättre förening! TACK till ALLA eldsjälar inom föreningen, styrelseledamöter, sektionerna, tränarna, idrottarna, funktionärerna och samarbetspartners!

18.01.2020
Nya hemsidan publicerad!

Hej allihopa!

Nu är VIS nya hemsida lanserad! Välkommen & tervetuloa!

31.12.2019
Styrelsemöte planerat till 13.1

VIS nya styrelse har planerat in sitt första möte inför verksamhetsåret 2020 i VIS-kansliet må 13.1. Kl 18:30. Hoppas att det passar alla. Sammankallare är ordf. Tom Gullberg.

17.12.2019
VIS nominerad som årets finlandssvenska förening

Vasa idrottssällskap är en av de tre nominerade föreningarna till årets förening 2019 av vår takorganisation FSI.

ER röst avgör. Gå in och rösta på https://idrott.fi/idrottsgalan/ för att rösta på VIS och de andra nominerade i olika kategorier.